Din suflet pentru viitor!

Or să treacă mulți ani până fața îți va deveni ridată, iar părul cărunt, dar până atunci fă ca anii pe care îi ai în față să te ghideze spre momentul în care o să poți să spui ”Sunt cu adevărat fericit, împlinit și mândru de mine.”

img_0067-0

E un mesaj pentru toți oamenii pe care i-am întâlnit în ultimul an, oameni cărora le datorez evoluția mea ca om, fericirea și toate momentele memorabile. Oameni care m-au inspirat, ajutat, iubit și îndrumat să iau cele mai bune decizii.

E un mesaj pentru toți oamenii care în anul ce a trecut au decis să plece, oameni cărora le datorez maturizarea mea, lecțiile învățate și drumul creat spre omul care sunt acum .Oameni fără de care nu aș fi putut să realizez cât de importante sunt momentele de fericire și cât de important e să găsești valoarea omului în momentul în care îți e aproape.

E un mesaj pentru tine, cel ce acum ți-ai răpit 5 minute pentru a-mi citit cuvintele. Sper ca în noul an, în noile momente, să fii un om mai bun, un om mai focusat pe scop, un om care în viitor să poată spune „Eu am reușit să fac tot ce mi-am propus sa fac!” Cuvintele mele sa fie în mintea ta în fiecare moment în care o sa simți că pici, că nu reușești.. tu să nu renunți, tu sa lași în spate momentele grele și să privești cu optimism spre lucrurile care te fac cu adevărat fericit. Să înveți că fericirea ta nu depinde de nimeni, să realizezi că familia e cea mai importantă, să fii tu oriunde ai merge, să nu uiți sa mulțumești și să fii mulțumit de tot ce ai.

E un mesaj pentru un om pe care îl îndemn să se schimbe, nu pentru alții, nu pentru a face impresii mai bune, te îndemn ca pe viitor să te schimbi într-un om mai bun, un om care la sfârșitul vieții să fie mândru și demn de trecutul lui.

E un mesaj de mulțumire, căci îți mulțumesc pentru simplul fapt că îmi acorzi timp citind ce am de spus, ești un om minunat !

Cu drag, fatacutigara!

Publicitate

8 gânduri despre “Din suflet pentru viitor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.