Vreau să te vindec.

Acum scriu pentru tine, dragă suflet risipit, scriu pentru ca vreau sa te vindec.

tumblr_nm1cmoiJ281qahp7po1_1280

14.08.2014

”Suflet gol, fără speranță, cât o să mai înduri atâta agonie, cât timp trebuie să treacă pe lângă tine până să realizezi că dragostea nu e cum vrei tu să fie? Cât să stai pe loc să cânți versurile pe care ți le șoptea la ureche, cât mai aștepți până să înțelegi că fericirea nu are pereche ?

Suflet gol, de ce mai lupți pentru iubirea deșartă, de ce nu vrei să fii, inimă, deșteaptă? De ce te lași călcat în picioare și badjocorit de oamenii a căror promisiuni au devenit un mit ? Suflet plin de cicatrici, de ce nu vrei să învingi unele frici, de ce stai pe loc sperând că se întoarce, de ce inunzi cu sânge, inimă, al meu torace? Suflet de copil naiv de ce scoți din mine tot ce e parșiv, de ce te încurci cu oameni a căror inimă e pustie făcându-ți viața din artă tragedie?

Inimă fără speranță, de ce nu faci o alianță între minte, trup și suflet, între proză, vers și cuget? Inimă de copil, de ce mai speri inutil, de ce nu vezi că fiecare secundă care trece face din tine un om și mai rece ? Copil cu sufletul pe targă, cât mai vrei alții să tragă..de tine, de inima ta, când vrei să găsești liniștea? Copil cu suflet fracturat, când vei vedea cu adevărat că unii nu merită să cântați împreună, nu merită o viață mai bună, merită exact ceea ce primesc și sincer fără să glumesc nu știu cum aș putea sa-i răsplătesc pentru faptul că nu mă iubesc.Inimă de copil pierdut, nu crezi că ai indurat prea mult, nu crezi că muzica de dragoste nu se referă la tine, pentru tine sunt bune cântecele de bătălie! Inimă pustie, tu vrei bine să fie, când te rugam să nu mai bați tu-ai început să te zbați să răzbați.

Inimă, știu că adori să auzi cuvinte tandre în zori, dar cuvintele sunt armele lor, armele celor ce lupta împotriva oamenilor. Știu că te minți în fiecare seară că de mâine nu o să te mai doară ,dar inimă, ascultă bine oamenii sunt scoși în calea ta să te testeze pe tine, cu fiecare încercare să ajungi să devii eroul vieții tale..

Pentru persoana care citește asta acum, să nu crezi că te afli la capăt de drum, ai îndurat focuri și ape înalte ca într-un final să poți să ajungi departe.

-cu drag, omul care dorește să te vindeci mai ușor

25.07.2017

Bună, eu sunt fatacuțigara și chiar dacă stilul și ideile mele s-au schimbat, mesajul e același.Nu e tocmai genul de articol pe care l-aș publica, dar au trecut trei ani de când am scris ”scrisoarea” de mai sus, iar acum e timpul să o împărtășesc cu tine cu speranța că peste trei ani din acest moment o să fii un om fericit și vindecat. Să nu crezi că te afli la capăt de drum. Fie că problemele tale sunt legate de dragoste, fie că sunt legate de alte aspecte, bătăliile se câștigă prin luptă nu prin lașitate !

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.