Meriți tot ce ai sau ai tot ce meriți?

  În viața ta vor apărea oameni care se vor mândri cu lucrurile pe care le au și pentru care nu au luptat și oameni care vor fi fericiți cu puținul pentru care au muncit o întreagă existență.     16295831_1120697938029280_254994743_n

       Bună, eu sunt fatacuțigara și vreau să-mi spui dacă tu meriți tot ce ai sau ai tot ce meriți.Majoritatea am avut ”acea perioadă” a vieții în care aveam un vis măreț ce părea ușor realizabil, visam la lucruri despre care nu știam că nu se întâmplă peste noapte, aveam lumea în palme și totuși eșecul sub picioare.

  Nu știam pe atunci că lucrurile bune necesită timp la fel cum nu știam că eșecurile sunt o parte din marele premiu.Aveam idei prea mărețe pentru a fi înțelese de alții și cumva încercam să le aducem la realitate.Cu anii, am crescut, ne-am maturizat puțin câte puțin, iar ideile noastre au rămas în trecut, învechite de timp și limitate de posibilități.

  Pe scurt, am încetat să mai luptăm pentru visurile noastre, am ajuns să fim la fel ca oamenii care nu au scopuri în viață și care se mulțumesc cu mediocritatea.Am eșuat !

Am eșuat pentru că nu am avut curajul să înfruntăm realitatea vieții, pentru că fiecare obstacol ni se părea imposibil de trecut.Meritam să fim dezamăgiți de noi înșine pentru faptul că am renunțat prea ușor.

  Unora viața le-a mai dat o șansă ,pentru că înainte de a fi fericit trebuie să înveți cum să fii puternic.Unii o iau de la capăt, cu ore de muncă și scopuri bine stabilite.De data asta eșecurile sunt doar perioade în care lucrurile sunt mai puțin bune decât de obicei.Ei sunt oamenii care au tot ce merită, care și-au adus visurile trecutului în momentul prezent și nimic nu îi mai poate opri.Pe tine ce te oprește ?

   Ești sigur că ai tot ce meriți? Ești mulțumit de munca pe care o depui în fiecare zi pentru a fi fericit? Dacă da, atunci ești unul dintre oamenii care, la fel ca mine, muncește pentru a-și vedea visul cu ochii și merită să cunoască fericirea în ciuda puținului pe care îl are.În schimb, dacă nu ai tot ce meriți, înseamnă că meriți tot ce ai.Meriți fiecare dezamăgire și fiecare remușcare datorată faptului că nu ai luptat, datorată nepăsării acordate ție și țelurilor tale. Ești exact ceea ce meriți să fii, dar nu uita că niciodată nu e prea târziu să o iei de la capăt.

   Fericirea nu ține cont de timp sau de vârstă, la fel cum succesul nu ține cont de criticile celor care vor să pierzi.Așa că luptă, astăzi și acum pentru fiecare secundă a succesului tău, pentru fiecare moment în care te vei bucura de munca ta. Transformă ceea ce ai în ceea ce meriți să ai.Bucură-te pentru fiecare clipă în care lucrezi la visul tău și nu te mândri cu puținul pentru care nu ai muncit.

    Încă nu ai tot ce meriți, dar meriți tot ce ai și la fel cum eu îmi văd visul cu ochii când scriu pentru oameni, te încurajez pe tine cel care citești să începi să lupți pentru a-ți realiza visul.

Publicitate

4 gânduri despre “Meriți tot ce ai sau ai tot ce meriți?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.