Acum îmi petrec nopțile singură

8424120818_f2f2a91aeb_b   
Bună, eu sunt fatacuțigara, iar acum îmi petrec nopțile singură..singură pentru că tu ai ales să împarți patul cu liniștea. Adevărul e că eu eram o imensă hărmălaie care te deranja. Eram ca un uragan, poate de-asta mă numeai adesea „Ecaterina” în timp ce dormeai, sau poate că Ecaterina era cea pe care o doreai alături de tine. Cert este că eu am fost numită mereu ”ea”…eram acea ”ea” care uneori te făcea să strigi de bucurie, iar alte ori să urlii de nervi. Eram o simplă ea. Cât despre tine pot să spun că erai tot.Poate de-asta, uneori ,șopteam ”Univers” în timp ce te visam, iar tu de fiecare data îmi reaminteai dimineața.
Era ca o frumoasă poveste de dragoste, sau nu ! Era ca o carte ”Ecaterina și Universul” , o carte în care am scris amândoi de multe ori cu același stilou pătat cu lacrimi amare. O carte a cărei copertă am desenat-o cu culorile pe care mama ta mi le-a făcut cadou de Crăciun.Ar putea fi o carte?  Nu! Poate un film…genul ăla de film la care ne uitam împreună și eu plângeam mereu, iar tu mă luai în brațe și mă tachinai..erai un idiot, dar erai al meu. Te iubeam atunci mai mult ca oricând. Acum refuz să te iubesc! Refuz să mai accept atingeri tandre și șoapte la ureche. Acum refuz să cred că te mai vreau.
Acum îmi petrec nopțile vorbind cu stelele.Mai ști când ai zis că pentru mine ai muta stelele?  Au trecut câteva luni de atunci! Acum tu ai ales să împarți patul cu liniștea,dar ce are liniștea și dezastrul nu are ?Oare liniștea ta e frumoasă ?  Oare e genul ăla de liniște plăcută,de care te bucuri după o zi grea, genul de liniște care te cuprinde și te relaxează exact cum o făceam eu? Poate că da și gândul mă bucură,dar liniștea nu te iubește atât de mult,ea dispare de fiecare dată când îmi pronunți numele și suspini,dar dacă e o liniște apăsătoare?  Ce o să te faci? Ce vei face dacă liniștea va urla cu toată puterea și nu o vei putea opri?  Te rog atunci  să mă cauți.
Acum îmi petrec nopțile așteptând ca liniștea pe care ai ales-o să urle, ca liniștea să devină insuportabilă și tu să mă cauți.Nu vreau să mă cauți pentru că te vreau înapoi. Vreau să mă cauți ca să vezi că într-un final, Ecaterina a renunțat la Univers pentru a întâlni Pacea. Acea pace pe care am simțit-o când erai cu mine.
Ð
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.